Огляд архітектурних плівок

Використання скла зайняло особливе місце в архітектурі. Останні роки, саме скляні конструкції блищать в центрах великих міст по всьому світу. Це не дивно, адже скло надає будь-якому приміщенню особливу привабливість і солідність. Однак у скла є кілька недоліків: уламки скла при розбитті, неможливість захистити приміщення від сонячних променів, відкрити простори для небажаних поглядів. Однак у вас є можливість не тільки усунути ці проблеми, але і підкреслити витонченість скляної конструкції, і допоможе в цьому - архітектурна плівка.
Використовуючи сучасні матеріали і професійні технології, можливо змінити скло, до невпізнання, надавши йому актуальний зовнішній вигляд. До того ж зараз ви можете вибрати необхідну вам за властивостями плівку, їх різноманітність досить велике, і обклеювання вікон плівкою принесе бажаний результат.
Різноманітність архітектурних плівок
Вибір плівки для вікон починається з визначення очікуваного результату. Звичайно, багато плівок мають альянс якостей, проте завжди є акцент на певні характеристики, що й відрізняє видову приналежність вироба. Таким чином, плівки можна розділити на: енергозберігаючі, сонцезахисні, антивандальні, тонувальні і декоративні.
Ми пропонуємо ознайомитися з кожним видом докладніше, що б поклейка сонцезахисної плівки на вікна принесла позитивний результат.
Енергозберігаючі плівки
Енергозбереження зайняло особливе місце в усьому світі. Зараз, технології здатні економити природні ресурси і фінанси на підтримку комфортного температурного режиму в приміщення, застосовуються повсюдно. Енергозберігаючі плівки роблять свій внесок в такий важливий процес. Поклейка плівки на вікна дозволить не пропускати УФ-промені в літній період, що забезпечує підтримку прохолоди і свіжості повітря всередині приміщення. У зимовий же час року, вона дозволяє скоротити втрати тепла до 40%.
У енергозберігаючіх плівок є декілько особливостей при застосуванні:
1. Ви можете вибрати прозорий виріб, який не внесе до зовнішнього вигляду скла ніяких змін, або навпаки підібрати відтінок, надавши родзинку.
2. Енергозберігаючі плівки, як і сонцезахисні здатні захистити ваш інтер'єр від вигорання кольору, особливо важливо це для приміщень з видовими або панорамними вікнами.
3. Архітектурні плівки, здатні захистити ваше особисте життя і зберегти конфіденційність, так як багато хто з них мають дзеркальну поверхню.
Сонцезахисні плівки
Сонцезахисна плівка допомагає вам якісно використовувати сонячне світло, правильно трансформуючи його в необхідне джерело світла і тепла. Якщо ваше приміщення знаходиться, так би мовити на «сонячній стороні», варто застосувати саме цей вид плівки. Він забезпечить проникнення виключно необхідної кількості світла. Як і тонувальна плівка для вікон, вона забезпечує комфорт під час роботи (якщо ви застосовуєте плівку на офісне або громадське приміщення).
Вибираючи сонцезахисну плівку, зверніть особливу увагу на матеріал, з якого вона виготовлена, так як дешеві матеріали, що застосовуються недобросовісними виробниками, не тільки не дає бажаного результату, але і може завдати шкоди вашому здоров'ю, виділяючи хімічні речовини при нагріванні.
Антивандальні плівки
Антивандальні плівки для вікон займають особливе місце в родині архітектурних плівок. Вони здатні захистити ваше скло змінивши його фізичні властивості, не змінюючи при цьому якісних показників у вигляді прозорості, світловіддачі і т.д. Використавши плівку, виготовлену з якісних матеріалів, ви захищаєте скло, а так само майно, яке за ним ховається від злісних посягань. Захисна плівка здатна протистояти:
1. Хуліганству та вандалізму.
2. Злочинним посяганням, роблячи процес проникнення всередину приміщення або авто, посредствам розбитого скла, скрутним або неможливі взагалі.
3. Осколки при недбалому поводженні не страшні, так як із захисною плівкою скло не розлітається на частини, а береться так званої «павутиною».
4. Захист при терактах, а саме, захист від вибухових хвиль і т.п.
Декоративні плівки
З її допомогою ви здійсніте будь-які дизайнерські задуми, реаніміруете старі меблі чи двері зі скляними поверхнями, різноманітите і виділіть своє приміщення з сотень інших. Велике розмаїття кольорів і текстур дозволяє розширити межі свого сприйняття зовнішнього вигляду скла. Передові компанії і сучасні будинки часто застосовують дані покриття в дизайні.
Яку б ви не вибрали плівку, ми радимо звертатися виключно в досвідчені і професійні компанії. Процес нанесення плівки досить складний і вимагає не тільки обладнання, а й «набитої» руки. Непрофесійне нанесення плівки призводить до появи бульбашок на покритті, нерівностей, а за підсумками і значно зменшує термін служби плівки. Так само професійним повинен бути і метод підготовки поверхонь, так як він має деякі хитрощі і технологічні особливості.

Тільки альянс правильних і професійних дій здатний виконати роботу якісно і при дотриманні цих умов архітектурна плівка буде служити досить довго.

Like 

Партнери